barbecue
Groenten bij de barbecue
Geef score
Kooktijd25 min
Voorbereiding
Porties

- takjes verse kruiden
- 1 scheutje balsamico azijn
- 4 courgettes
- 1 venkelknol
- 3 eetlepel Solo vloeibaar
- grof gemalen peper
- 1 middelgrote aubergine
- 4 tomaten
- 4 rode paprika's
- 2 teentjes versnipperde knoflook
- Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte.
- Snij de venkelknol in schijfjes en hou het groen apart.
- Halveer de tomaten.
- Strooi wat zout over de courgettes, aubergine, tomaten en venkel en laat even rusten.
- Besprenkel de groenten dan met Solo vloeibaar en gril ze in kleine porties op de barbecue, zodat ze langs twee kanten bruin worden.
- Hou de gegrilde groenten warm.
- De paprika's kunt u na het grillen gemakkelijk pellen.
- Schik alle gegrilde groenten dan op een schaal, besprenkel met olijfolie en azijn.
- Kruid met peper en versier met de stukjes venkelgroen en verse kruiden.
