Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Groenten bij de barbecue

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
goedkoop
bijgerecht
voorgerecht
overig europees
recipe image Groenten bij de barbecue
  • takjes verse kruiden
  • 1 scheutje balsamico azijn
  • 4 courgettes
  • 1 venkelknol
  • 3 eetlepel Solo vloeibaar
  • grof gemalen peper
  • 1 middelgrote aubergine
  • 4 tomaten
  • 4 rode paprika's
  • 2 teentjes versnipperde knoflook
  1. Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte.
  2. Snij de venkelknol in schijfjes en hou het groen apart.
  3. Halveer de tomaten.
  4. Strooi wat zout over de courgettes, aubergine, tomaten en venkel en laat even rusten.
  5. Besprenkel de groenten dan met Solo vloeibaar en gril ze in kleine porties op de barbecue, zodat ze langs twee kanten bruin worden.
  6. Hou de gegrilde groenten warm.
  7. De paprika's kunt u na het grillen gemakkelijk pellen.
  8. Schik alle gegrilde groenten dan op een schaal, besprenkel met olijfolie en azijn.
  9. Kruid met peper en versier met de stukjes venkelgroen en verse kruiden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.