Zeevruchtencouscous

Deze zeevruchtencouscous is een verrassend originele manier om couscous te bereiden. Dit lekkere gerecht zet je in amper 5 stappen al op tafel.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng de bouillon aan de kook en giet op de couscous. Laat opzwellen.
  2. Snipper de komkommer en de ontpitte tomaten in blokjes.
  3. Snipper de ui zeer fijn.
  4. Meng de couscous met de ui, de tomaat en de komkommer en roer er de zeevruchten onder.
  5. Breng verder op smaak met peper, citroensap en de verse munt.

Tip

Hou je van een extra smeuïge zeevruchtencouscous? Dan kan je een klontje Solo toevoegen wanneer je couscous gaar is.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Mireille1956 op 06 november 2012 om 13u26

Heel lekker gerechtje!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?