use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Rijstsalade met inktvis en groenten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Rijstsalade met inktvis en groenten

Rijstsalade met inktvis en groenten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • zout
  • 400 g bloem
  • Solo frituurolie
  • pimentpoeder
  • 400 g Chinese groentenmelange
  • 40 g Solo
  • 1 kopje rijst
  • 2 teentjes look
  • 1 citroen
  • 400 g inktvisreepjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de rijst gaar in gezouten water.
  2. Breng de bloem op smaak met het pimentpoeder en haal er de inktvisreepjes door.
  3. Pers de look in de Solo en roerbak er de groenten in tot ze beetgaar zijn.
  4. Giet de rijst af en roer er de groenten door.
  5. Bak de inktvisreepjes in de olie goudgeel.
  6. Laat op keukenpapier uitlekken en meng met de rijst.
  7. erk af met citroensap.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.