use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zeeduivelmedaillon met tompoes van groenten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zeeduivelmedaillon met tompoes van groenten

Zeeduivelmedaillon met tompoes van groenten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    1 uur
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • zout en peper
  • 4 eetlepels Solo
  • 4 eetlepels suiker
  • 1 aubergines
  • 1 courgette
  • 4 tomaten
  • 1 teentje look
  • 250 g champignons
  • 2 eetlepels citroensap
  • 600 g zeeduivel medaillons
  • 1 ui

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de tomaten in 4 stukken, ontpit ze en schik ze op een ovenplaat .
  2. Strooi er de suiker over en schuif ze 1 uur in de oven op 100°
  3. Pel en snipper de ui en de look fijn.
  4. Snijd de groenten in blokjes .
  5. Stoof de ui aan in 2 eetlepels Solo en voeg er dan de andere groenten bij .
  6. Breng op smaak met peper en zout en citroensap en laat tot een compote garen.
  7. Kruid de vis met peper en zout en bak 3 minuten aan beide kanten aan in de rest van de hete Solo.
  8. Schik de groentencompote met de tomaten in laagjes en met behulp van een ring op de borden.
  9. Schik er er de vis op en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.