Recept 35*** (4 stemmen)

Zeeduivelmedaillon met tompoes van groenten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
85 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaten in 4 stukken, ontpit ze en schik ze op een ovenplaat .
  2. Strooi er de suiker over en schuif ze 1 uur in de oven op 100°
  3. Pel en snipper de ui en de look fijn.
  4. Snijd de groenten in blokjes .
  5. Stoof de ui aan in 2 eetlepels Solo en voeg er dan de andere groenten bij .
  6. Breng op smaak met peper en zout en citroensap en laat tot een compote garen.
  7. Kruid de vis met peper en zout en bak 3 minuten aan beide kanten aan in de rest van de hete Solo.
  8. Schik de groentencompote met de tomaten in laagjes en met behulp van een ring op de borden.
  9. Schik er er de vis op en dien op.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie