feestelijk
Zeeduivelmedaillon met tompoes van groenten
Geef score
Kooktijd25 min
Voorbereiding
Porties

- zout en peper
- 4 eetlepels Solo
- 4 eetlepels suiker
- 1 aubergines
- 1 courgette
- 4 tomaten
- 1 teentje look
- 250 g champignons
- 2 eetlepels citroensap
- 600 g zeeduivel medaillons
- 1 ui
- Snijd de tomaten in 4 stukken, ontpit ze en schik ze op een ovenplaat .
- Strooi er de suiker over en schuif ze 1 uur in de oven op 100°
- Pel en snipper de ui en de look fijn.
- Snijd de groenten in blokjes .
- Stoof de ui aan in 2 eetlepels Solo en voeg er dan de andere groenten bij .
- Breng op smaak met peper en zout en citroensap en laat tot een compote garen.
- Kruid de vis met peper en zout en bak 3 minuten aan beide kanten aan in de rest van de hete Solo.
- Schik de groentencompote met de tomaten in laagjes en met behulp van een ring op de borden.
- Schik er er de vis op en dien op.
