Recept 05 (0 stemmen)

Zeeduivel met witte wijnsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Visgerechten

tijd
55 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C.
  2. Schil de zoete aardappels en snijd ze in stukjes. Kook ze gaar, giet af en plet of mix ze met een 2 eetlepels van de Solo Crèmefine Cuisine. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Snipper de sjalot en stoof aan in de Solo Margarine. Doe er de bloem bij en roer goed om. Laat kort bakken, zonder te kleuren. Voeg de tijm en de witte wijn toe. Roer de rest van de inhoud van het pakje de Solo Crèmefine Cuisine en de visfumet erdoor en laat even inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Snijd de zeeduivel in 4 porties en bestrijk de stukken vis met een eetlepel olijfolie. Verhit een grillpan. Grill de zeeduivel kort aan beide zijden en laat 10 minuten verder garen in de oven. Kruid met fleur de sel en versgemalen peper.
  5. Bestrijk ook de asperges in met olijfolie en bak ze kort in de grillpan. Kruid met versgemalen peper en fleur de sel.
  6. Schep op elk bord wat zoete-aardappelpuree, leg er een moot vis bovenop en werk af met de saus en asperges. Garneer met de goudbesjes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie