![recipe image Gevulde kooltjes met spekjes en kastanjes](/nl/-/media/Project/Upfield/Brands/Solo/Solo-be/Assets/Recipes/sync-images/f5db58c3-969a-46d3-a0cd-fb7848717afa.jpg?rev=6333e2e862ce462db2d9c34a4f513507&w=1600)
Recept bewaard unsaved
Recept bewaard in ‘Mijn bewaarde recepten’
Gevulde kooltjes met spekjes en kastanjes
Gevulde kooltjes met spekjes en kastanjes
Gevulde koolbaderen met gehakt, spekjes, gedroogde paddenstoelen en chocolade zien er prachtig uit en smaken heerlijk. Met deze kleine gevulde kooltjes zet je een feestelijk gerecht voor groot en klein op tafel.
Deze gevulde koolbaderen met gehakt, spekjes, gedroogde paddenstoelen en pure chocolade zien er prachtig uit en smaken heerlijk. De cacao geeft bovendien een lekkere bite aan de gehaktvulling. Met deze kleine gevulde kooltjes zet je een feestelijk gerecht voor groot en klein op tafel.
Geef score
- 15 min
Voorbereiding
Op tijd klaar
- 6 porties
Porties
- gemiddelde moeilijkheid
Moeilijkheid