Verrine van zalmmousse met witloofblaadjes

5 (5)
135 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Stoof de grof gesneden zalm maximaal 12 minuten in een beetje Solo Vloeibaar en mix hem.
  2. Klop de room op tot het volume verdrievoudigd is en zet in de koelkast.
  3. Voeg de dille, het zout en de peper toe aan de zalm.
  4. Meng de zalm met de room en laat 2 uur rusten in de koelkast.
  5. Schik een klompje zalmmousse met enkele blaadjes witloof rechtop in het glaasje en werk af met de kruidenblaadjes.

Tip

Koriander geeft je gerecht een frisse smaak.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 29 november 2010 om 18u18

Bedankt Mona!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?