Ingrediënten voor 4 personen
- 125 g verse zalm
-
10 g Solo Vloeibaar
- 25 cl room
- 1 el eetlepdille
- peper en zout
- 1 stronk witloof
- koriander
- platte peterselie
- basilicum
Bereidingswijze
- Stoof de grof gesneden zalm maximaal 12 minuten in een beetje Solo Vloeibaar en mix hem.
- Klop de room op tot het volume verdrievoudigd is en zet in de koelkast.
- Voeg de dille, het zout en de peper toe aan de zalm.
- Meng de zalm met de room en laat 2 uur rusten in de koelkast.
- Schik een klompje zalmmousse met enkele blaadjes witloof rechtop in het glaasje en werk af met de kruidenblaadjes.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 29 november 2010 om 19u18
Bedankt Mona!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?