Altijd weten wat je gaat eten?
Verrine van zalmmousse met witloofblaadjes
Bereidingswijze
- Stoof de grof gesneden zalm maximaal 12 minuten in een beetje Solo Vloeibaar en mix hem.
- Klop de room op tot het volume verdrievoudigd is en zet in de koelkast.
- Voeg de dille, het zout en de peper toe aan de zalm.
- Meng de zalm met de room en laat 2 uur rusten in de koelkast.
- Schik een klompje zalmmousse met enkele blaadjes witloof rechtop in het glaasje en werk af met de kruidenblaadjes.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 29 november 2010 om 19u18
Bedankt Mona!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?