Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Soepje van artisjok met grijze garnalen

Met dit supersnelle soepje van artisjok en grijze garnalen als origineel hapje of voorgerecht gooi je hoge ogen. Koken, mixen, serveren… en smullen!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties4 porties
duur
voorgerecht
Belgisch
vis
recipe image Soepje van artisjok met grijze garnalen
  • 8 artisjokharten (diepvries)
  • 2 uien
  • 1 bloemige aardappel
  • 1 klontje Solo Light
  • 1 blaadje laurier
  • 1 teentje look
  • 2 l kippenbouillon
  • peper en zout
  • 200 g grijze garnalen
  • 4 el truffelolie
  1. Laat de artisjokken ontdooien en snij ze in blokjes, net als de uien en de geschilde aardappel.
  2. Stoof alles aan in een klontje Solo Light. Voeg er het blaadje laurier en het teentje look aan toe. Schenk de kippenbouillon over de groenten, kruid met peper en zout en laat een halfuurtje doorkoken.
  3. Mix de soep fijn met een staafmixer of keukenrobot en kruid ze eventueel nog even bij naar smaak.
Serveer de soep koud of zéér koud. Verdeel de grijze garnalen en de truffelolie over de soepkommetjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.