use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Verrine van zalmmousse met witloofblaadjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Verrine van zalmmousse met witloofblaadjes

Verrine van zalmmousse met witloofblaadjes

van Gaëtan Colin

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    2 uur 15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 125 g verse zalm
  • 10 g Solo Vloeibaar
  • 25 cl room
  • 1 eetlepel dille
  • peper en zout
  • 1 stronk witloof
  • koriander
  • platte peterselie
  • basilicum

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Stoof de grof gesneden zalm maximaal 12 minuten in een beetje Solo Vloeibaar en mix hem.
  2. Klop de room op tot het volume verdrievoudigd is en zet in de koelkast.
  3. Voeg de dille, het zout en de peper toe aan de zalm.
  4. Meng de zalm met de room en laat 2 uur rusten in de koelkast.
  5. Schik een klompje zalmmousse met enkele blaadjes witloof rechtop in het glaasje en werk af met de kruidenblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.