use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Vegetarische Vijftien minuten  pasta met spinazie, tomaat, feta  en basilicum
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Vegetarische Vijftien minuten pasta met spinazie, tomaat, feta en basilicum

Vegetarische Vijftien minuten pasta met spinazie, tomaat, feta en basilicum

Recept van Love to Cook

Recept van Love to Cook

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Op tijd klaar
    15 min
  • Porties
     
    2 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 200 gram pasta naar keuze (linguine)
  • 2 kleine witte ui gesnipperd
  • 2 teen knoflook geperst
  • 300 gram verse spinazieblaadjes
  • 6 kleine trostomaten
  • 10 zongedroogde tomaten in reepjes
  • 60 gram fetablokjes
  • geraspte Grana Padano kaas of Pecorinio
  • 2 el geroosterde pijnboompitten
  • 4 el verse basilicum gesneden
  • 1 groentebouillonblokje

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Voor deze heerlijke vegetarische pasta hoef je weinig extra's te doen. heel geschikt als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Begin met het koken van de pasta in water , waaraan een bouillonblokje is toegevoegd en kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Verhit 1 el olijfolie in een grote pan en smoor de ui en de knoflook. even glazig.. Laat de spinazie slinken in een andere pan en zet even opzij. Giet de pasta af in een zeef en voeg de pasta toe aan het ui knoflook mengsel samen met alle andere ingrediënten en de spinazie, behalve de geraspte Grana Padano en de geroosterde pijnboompitjes. Verhit alles door en door en breng op smaak met peper en zout.
  3. Serveer in diepe kommen en top het gerecht af met de geraspte Grana Padano of Pecorino en de pijnboom pitjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.