Recept 55***** (5 stemmen)

Vegetarische Vijftien minuten pasta met spinazie, tomaat, feta en basilicum

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

DAGELIJKSE DEGELIJKHEDEN

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voor deze heerlijke vegetarische pasta hoef je weinig extra's te doen. heel geschikt als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Begin met het koken van de pasta in water , waaraan een bouillonblokje is toegevoegd en kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Verhit 1 el olijfolie in een grote pan en smoor de ui en de knoflook. even glazig.. Laat de spinazie slinken in een andere pan en zet even opzij. Giet de pasta af in een zeef en voeg de pasta toe aan het ui knoflook mengsel samen met alle andere ingrediënten en de spinazie, behalve de geraspte Grana Padano en de geroosterde pijnboompitjes. Verhit alles door en door en breng op smaak met peper en zout.
  3. Serveer in diepe kommen en top het gerecht af met de geraspte Grana Padano of Pecorino en de pijnboom pitjes.

Bron: Eigen recept en foto

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 04 februari 2016 om 18u12

Heerlijk vegetarisch gerecht, dat in een mum van tijd op tafel staat.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?