use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Makkelijke spaghettisaus met gehakt en paprika
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Makkelijke spaghettisaus met gehakt en paprika

Makkelijke spaghettisaus met gehakt en paprika

Recept van delorre.
Welke spaghettisaus de beste is? De saus die je zelf maakt! Van deze makkelijke saus met paprika en gehakt maak je in een wip ook een vegetarische versie.

Recept van delorre.
Welke spaghettisaus de beste is? De saus die je zelf maakt! Van deze makkelijke saus met paprika en gehakt maak je in een wip ook een vegetarische versie.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Op tijd klaar
    1 uur
  • Porties
     
    4
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 1 blik tomaten in blik in blokjes
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 3 eetlepels tomatenketchup
  • 1 ui
  • 1 wortel
  • 3 paprika's (geel, rood en groen)
  • 1 rund bouillonblokje
  • 0.5 dl water
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 500 g gehakt
  • peper
  • zout
  • tijm
  • laurier

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd alle groentjes in brunoise.
  2. Verhit de olie in een brede pot of pan. Bak hierin het gehakt, plet het met een vork en roek het. Laat het gehakt lichtbruin bakken, maar zorg dat het niet aanbrandt.
  3. Voeg de groentebrunoise toe. Kruid met peper, zout en tijm en voeg een blaadje laurier toe. Roer alles goed door.
  4. Laat de groenten 5 minuten al roerend stoven. Voeg dan de tomatenpuree toe, roer om en laat even meebakken zodat de lichtzure smaak verdwijnt.
  5. Doe nu het blik tomaten, de tomatenketchup en het water erbij. Voeg het bouillonblokje toe en roer om. Laat de saus nog een half uurtje verder pruttelen op laag vuur. Klaar!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.