aperitiefhapje
Glaasje met gerookte zalm en appel
Recept van poepenolje.
Nog op zoek naar een origineel apertiefhapje waar niet veel werk aan is Ga voor dit glaasje met zalm en appel: heerlijk hartig en fruitig fris tegelijk!
Recept van poepenolje.
Nog op zoek naar een origineel apertiefhapje waar niet veel werk aan is Ga voor dit glaasje met zalm en appel: heerlijk hartig en fruitig fris tegelijk!
Geef score
Voorbereiding
Porties

- 150 gram gerookte zalm
- 1 appel naar keuze
- 1 klein potje platte kaas natuur
- bieslook
- peper
- Snijd de appel naar keuze in kleine blokjes. Kies hier naar smaak voor een zoete jonagold, of voor het zure van een granny smith
- Meng de appelblokjes met de platte kaas, peper, en fijngesneden bieslook
- Doe in 4 aperitiefglaasjes een laagje van de appelblokjes met platte kaas
- Snijd de gerookte zalm in reepjes en verdeel het over de glaasjes
- Laat dit enkele uren in de koelkast staan zodat de smaken goed met elkaar vermengen
- Net voor het opdienen met een sprietje bieslook afwerken en een partje appel
