use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Glaasje met gerookte zalm en appel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Glaasje met gerookte zalm en appel

Glaasje met gerookte zalm en appel

Recept van poepenolje.
Nog op zoek naar een origineel apertiefhapje waar niet veel werk aan is Ga voor dit glaasje met zalm en appel: heerlijk hartig en fruitig fris tegelijk!

Recept van poepenolje.
Nog op zoek naar een origineel apertiefhapje waar niet veel werk aan is Ga voor dit glaasje met zalm en appel: heerlijk hartig en fruitig fris tegelijk!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Op tijd klaar
    15 min
  • Porties
     
    4
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 150 gram gerookte zalm
  • 1 appel naar keuze
  • 1 klein potje platte kaas natuur
  • bieslook
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de appel naar keuze in kleine blokjes. Kies hier naar smaak voor een zoete jonagold, of voor het zure van een granny smith
  2. Meng de appelblokjes met de platte kaas, peper, en fijngesneden bieslook
  3. Doe in 4 aperitiefglaasjes een laagje van de appelblokjes met platte kaas
  4. Snijd de gerookte zalm in reepjes en verdeel het over de glaasjes
  5. Laat dit enkele uren in de koelkast staan zodat de smaken goed met elkaar vermengen
  6. Net voor het opdienen met een sprietje bieslook afwerken en een partje appel

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.