Recept 55***** (2 stemmen)

Varkensbrochettes met pindasaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aziatisch

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Stoof de ui met 1 teentje look voor de saus in de Solo.
  2. Voeg er dan de suiker, een snuifje zout, pimentpoeder, sojasaus en pindakaas aan toe.
  3. Proef na en voeg er dan de stukjes ananas en citroensap aan toe.
  4. Rijg het vlees op spiesjes.
  5. Bestrooi ze met de restvan de look en gemberpoeder.
  6. Bak ze in de Solo mooi egaal door ze regelmatig te draaien.
Tip

Leg de spiesjes op de barbecue en bak ze mooi egaal door ze regelmatig te draaien.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie