use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Varkensbrochettes met pindasaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Varkensbrochettes met pindasaus

Varkensbrochettes met pindasaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • zout
  • 3 teentjes look
  • gemberpoeder
  • 400 g varkensfilet in blokjes
  • peper
  • 60 g Solo
  • 1 el rietsuiker
  • pimentpoeder
  • 5 el Calvé Pindakaas
  • 1 el sojasaus
  • 1 ui
  • 1 citroen
  • 1 blik ananas (stukjes)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Stoof de ui met 1 teentje look voor de saus in de Solo.
  2. Voeg er dan de suiker, een snuifje zout, pimentpoeder, sojasaus en pindakaas aan toe.
  3. Proef na en voeg er dan de stukjes ananas en citroensap aan toe.
  4. Rijg het vlees op spiesjes.
  5. Bestrooi ze met de restvan de look en gemberpoeder.
  6. Bak ze in de Solo mooi egaal door ze regelmatig te draaien.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.