use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tagliatelle met zalm en roomsaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tagliatelle met zalm en roomsaus

Tagliatelle met zalm en roomsaus

Recept van Veerle Verbrug.
Tagliatelle met zalm en roomsaus is een supersimpel gerecht dat keer op keer scoort. Perfect voor een doordeweekse avond: probeer het met dit recept.

Recept van Veerle Verbrug.
Tagliatelle met zalm en roomsaus is een supersimpel gerecht dat keer op keer scoort. Perfect voor een doordeweekse avond: probeer het met dit recept.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Op tijd klaar
    20 min
  • Porties
     
    2
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 200 gram tagliatelle
  • 200 gram gerookte zalm
  • 2 sjalotten
  • 25 gram boter
  • 1 glas droge witte wijn
  • 1/4 l verse room
  • 1 bosje bieslook
  • zout, peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de tagliatelli zoals vermeld op verpakking.Snij de zalm in smalle reepjes. Fruit de gesnipperde sjalotten glazig in de boter. Giet de wijn erbij en laat inkoken tot de wijn bijna is verdampt. Roer er de room door en laat nog een paar minuten koken. Breng de saus op smaak met wat zout en peper. Snijd de bieslook in rolletjes. Verdeel de pasta over de voorverwarmde borden. Verdeel er de zalm over, schep er de saus op en bestrooi met bieslook.Smakelijk!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.