Tagliatelle met zalm en roomsaus

Tagliatelle met zalm en roomsaus is een supersimpel gerecht dat keer op keer scoort. Perfect voor een doordeweekse avond: probeer het met dit recept.

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelli zoals vermeld op verpakking.Snij de zalm in smalle reepjes. Fruit de gesnipperde sjalotten glazig in de boter. Giet de wijn erbij en laat inkoken tot de wijn bijna is verdampt. Roer er de room door en laat nog een paar minuten koken. Breng de saus op smaak met wat zout en peper. Snijd de bieslook in rolletjes. Verdeel de pasta over de voorverwarmde borden. Verdeel er de zalm over, schep er de saus op en bestrooi met bieslook.Smakelijk!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Lekker*bekje op 12 januari 2018 om 16u05

Zal het vanavond maken

Hoeveel sterren geef jij dit recept?