use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zalm in de oven
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalm in de oven

Zalm in de oven

Recept van Veerle Verbrug.
Hoe maak je in een kwartiertje zalm perfect rosé klaar in de oven? Heel eenvoudig: neem dit recept erbij en zet je oven aan… we beginnen eraan!

Recept van Veerle Verbrug.
Hoe maak je in een kwartiertje zalm perfect rosé klaar in de oven? Heel eenvoudig: neem dit recept erbij en zet je oven aan… we beginnen eraan!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Op tijd klaar
    30 min
  • Porties
     
    2
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 2 zalmfilets
  • olijfolie
  • 2 sjalotjes (fijn gesneden)
  • zout & peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 150c°. Smeer bakplaat in met olijfolie. Leg de fijngesneden sjalot op bakplaat. Bestrooi de zalm met peper en zout, leg de zalmfilets op de sjalotten. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de zalm rosé in 15 à 20 min. Lekker met wilde rijst en dragonsaus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.