Recept 45**** (20 stemmen)

Stoofpotje van varkensvlees met Duvel en Luikse stroop

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Andere

tijd
180 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de ui en wortelen in grote brunoise.
  2. Snij het vlees in stukken en bak het bruin in Solo Vloeibaar.
  3. Voeg de ui en de wortelen toe.
  4. Blus met Duvel en voeg de Luikse stroop toe. Laat tot de helft inkoken en overgiet dan met de vleesbouillon.
  5. Laat 2 uur en een kwartier sudderen op een zacht vuur.
  6. Dien op met rijst en sluimererwten.
Tip

Bereid dit gerecht de dag voordien. Dan kan het langer marineren.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 1 kg varkenskarbonade
  • 50 g Solo Vloeibaar
  • 1 ui
  • 3 wortelen
  • 1 dl Duvel
  • 2 eetlepels Luikse stroop
  • 8 dl vleesbouillon
  • 200 g sluimererwten

Andere Solo-leden over dit recept (28)

Gepost door niknak op 03 september 2015 om 22u35

Het heeft weer gesmaakt. Ik had wel geen bier.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie