Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Neem de steak een half uur voor het bakken uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Kook de eieren 8 – 10 minuten.
Verdeel de bloemkool in roosjes. Blancheer ze 3- 4 minuten in gezouten kokend water, (ze zijn het lekkerste als ze juist beetgaar zijn).
Smelt 80 g Solo in een pannetje. Pel de eieren en plet ze fijn. Meng het eierkruim en de gesmolten Solo met de bloemkoolroosjes en de gehakte peterselie. Kruid met peper en zout.
Verhit 50 g Solo in een pan, bak de steaks 3 minuten langs beide kanten en kruid met peper en zout. Volgens de eigen voorkeur kan je de steak iets korter of langer bakken. Laat het vlees nog enkele minuten rusten onder aluminiumfolie.
Serveer de steaks met de bloemkool en gekookte aardappelen.
Op dezelfde manier bereid als asperges, smaken de bloemkoolroosjes hemels, een waardig alternatief.
Eitjes koken: laat ze na het koken schrikken in koud water, zo blijft de dooier mooi geel!