use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Stoofpotje van varkensvlees met Duvel en Luikse stroop
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Stoofpotje van varkensvlees met Duvel en Luikse stroop

Stoofpotje van varkensvlees met Duvel en Luikse stroop

Echt iets van bij ons: een stevig stoofpotje van varkensvlees met Duvel en Luikse stroop. Serveer er verse frietjes bij en je hebt een mégahit!

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    3 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg varkenskarbonade
  • 50 g Solo Vloeibaar
  • 1 ui
  • 3 wortelen
  • 1 dl Duvel
  • 2 eetlepels Luikse stroop
  • 8 dl vleesbouillon
  • 200 g sluimererwten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de ui en wortelen in grote brunoise.
  2. Snij het vlees in stukken en bak het bruin in Solo Vloeibaar.
  3. Voeg de ui en de wortelen toe.
  4. Blus met Duvel en voeg de Luikse stroop toe. Laat tot de helft inkoken en overgiet dan met de vleesbouillon.
  5. Laat 2 uur en een kwartier sudderen op een zacht vuur.
  6. Dien op met rijst en sluimererwten.
Bereid dit gerecht de dag voordien. Dan kan het langer marineren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.