use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken visfilet en een stamppotje van snijbonen met knoflook
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken visfilet en een stamppotje van snijbonen met knoflook

Gebakken visfilet en een stamppotje van snijbonen met knoflook

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g snijbonen
  • 1 kg aardappelen
  • bouillonpoeder
  • 1 middelgrote ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 8 takjes verse peterselie
  • paprikapoeder
  • 4 dikke witvisfilets (totaalgewicht 400 g)
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 4 el kookroom

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Haal de snijbonen af en snijd ze fijn. Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes van 2 cm. Doe ze in een pan met koud water en een mespuntje bouillonpoeder. Doe een deksel op de pan, breng aan de kook en kook de aardappelen in 15 minuten gaar. Voeg als de aardappelen 8 minuten koken, de snijbonen toe. Goed afgieten en pureren.
  2. Pel en snipper in de tussentijd de ui en de knoflook. Hak de peterselie fijn. Meng de helft van de peterselie met een 1/2e eetlepel paprikapoeder en een mespuntje bouillonpoeder. Bestrooi de vis aan alle zijden met het paprikamengsel.
  3. Laat een pan op hoog vuur heet worden. Spuit 3 eetlepels vloeibare margarine in de pan, voeg de vis toe en bak de vis in ongeveer 5 tot 7 minuten aan alle zijden bruin. Doe de vis op een warm bord en dek af.
  4. Spuit de laatste eetlepel vloeibare margarine in de pan en voeg de ui en de knoflook toe. Bak 2 minuten en bestrooi dan met de rest van de peterselie en een mespuntje paprikapoeder. Schep dit mengsel samen met de Kooroom door de stamppot.
  5. Verdeel de stamppot over 4 voorverwarmde borden en plaats de vis erbovenop.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.