use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kabeljauw met tomatensalsa

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Kabeljauw met tomatensalsa
  • 4 tomaten
  • 0.5 rode ui
  • 0.5 groen pepertje
  • 1 el koriander
  • 1 el olijfolie
  • 4 stukken kabeljauwfilet
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  1. Kruis de tomaten in en leg ze even in kokend water. Ontvel ze, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de rode ui, snijd het pepertje in reepjes en hak de koriander grof.
  2. Meng de tomatenblokjes, de uisnippers, het pepertje, de koriander en de olijfolie.
  3. Verhit de vloeibare margarine en bak hierin de kabeljauwfilet gedurende ongeveer 8 minuten gaar.
  4. Serveer de vis en geef de salsa er apart bij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.