Recept 55***** (11 stemmen)

Snelle Calzone met gehakt

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 220 °C. Snijd de schoongemaakte champignons in schijfjes en de paprika in fijne blokjes. Hak de tijm en rozemarijn fijn.
  2. Verhit een eetlepel Solo margarine in een pan en bak er het gehakt “rul” in. Kruid met peper, zout en de tijm en rozemarijn.
  3. Pel en halveer de knoflook. Verhit een tweede pan met een eetlepel Solo margarine en stoof er de knoflook in aan. Voeg er de tomatenblokjes bij, samen met de suiker en breng op smaak met peper en zout. Laat de saus even inkoken op zacht vuur en verwijder dan de knoflook.
  4. Rol het pizzadeeg uit en snijd inkepingen in de zijkanten. Verdeel het gebakken gehakt over de middenstrook van de pizza. Lepel de kruidige tomatensaus erover en verdeel er de uitgelekte mozzarellabolletjes, de paprika en de champignons over. Werk af met blaadjes verse oregano en ‘vlecht’ de pizza dicht.
  5. Bestrijk met een beetje gesmolten Solo margarine en bak de pizza calzone zo’n 20 min in de voorverwarmde oven.Neem uit de oven en serveer direct.

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door pvs op 24 februari 2017 om 09u21

lekker en makkelijk

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie