Slasoep op Portugese wijze
Soep van sla? Ja ja ja! Eet vandaag deze slasoep op Portugese wijze: supersimpel om te maken én in minder dan een halfuur klaar. Wedden dat je meteen verkocht bent?
25 min
Ingrediënten voor 4 personen
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen en pel de look. Pel en snipper de ui fijn.
- Stoof de ui in de Solo en voeg er dan de aardappelen en de look aan toe.
- Giet de bouillon erbij en laat circa 20 minuten garen.
- Mix tot een gladde soep. Snij de sla in reepjes en voeg ze toe aan de soep.
- Laat ze enkele minuten meegaren zonder te koken.
- Proef na op peper en zout en dien goed warm op.
Tip
Voor een fluweelzachte slasoep op Portugese wijze kies je best een zachtkokende aardappel.
Andere Solo-leden over dit recept (9)
Gepost door Treibeltje op 04 november 2014 om 16u13
Heel gemakkelijk en goedkoop en dan nog lekker ook, meer moet dat niet zijn.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?