Recept 45**** (8 stemmen)

Sint-Jacobsvruchten 'Fin Champagne'

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Fruit de licht ontdooide vruchten met de fijngehakte sjalot in een pan met hete boter. Kruid met peper en zout. Flambeer met de cognac, de fijngesneden prei en de champagne toevoegen, lichtjes binden met boter-bloemmengsel.
  2. Maak een mengsel van de room en het eigeel en meng dit juist voor het opdienen met de bereiding. Laat nu op een zeer zacht vuur nog eens doorverwarmen, opgelet in beweging houden anders kan de saus schiften. Dien op in individuele schaaltjes of op kleine bordjes bestrooid met gehakte bieslook. Geef er stokbrood bij.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door annouschka1 op 24 november 2010 om 11u06

Heb het dit weekend gemaakt voor een kritisch publiek ( moeder en schoonouders) en het was zalig. zeker eentje om te onthouden.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie