Sint-Jacobsvruchten 'Fin Champagne'

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Fruit de licht ontdooide vruchten met de fijngehakte sjalot in een pan met hete boter. Kruid met peper en zout. Flambeer met de cognac, de fijngesneden prei en de champagne toevoegen, lichtjes binden met boter-bloemmengsel.
  2. Maak een mengsel van de room en het eigeel en meng dit juist voor het opdienen met de bereiding. Laat nu op een zeer zacht vuur nog eens doorverwarmen, opgelet in beweging houden anders kan de saus schiften. Dien op in individuele schaaltjes of op kleine bordjes bestrooid met gehakte bieslook. Geef er stokbrood bij.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door annouschka1 op 24 november 2010 om 12u06

Heb het dit weekend gemaakt voor een kritisch publiek ( moeder en schoonouders) en het was zalig. zeker eentje om te onthouden.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?