voorgerecht
Toast champignon met carpaccio van Sint-Jakobsvruchten en kruidencoulis
Geef score
Kooktijd30 min
Porties

- 4 grote sneden brood
- 5 el olijfolie
- 1 teentje look
- 600 g gemengde paddenstoelen
- 3 el Solo Vloeibaar
- 2 el dragon
- 2 el dille
- 2 el koriander
- 8 Sint-Jakobsnoten
- 1 citroen
- Verwarm de oven voor op 160° C.
- Wrijf de sneden brood in met een eetlepel olijfolie en het teentje look. Plaats ze 5 minuten in de oven.
- Borstel de paddenstoelen schoon, snij ze in stukken en bak ze in Solo. Breng op smaak met peper en zout.
- Hak alle verse kruiden fijn en meng ze met de resterende olijfolie en peper en zout.
- Snij de Sint-Jakobsnoten in fijne plakjes en besprenkel met enkele druppels olijfolie en het sap van de citroen.
- Beleg de toasts met de plakjes Sint-Jackobsnoten, paddenstoelen en kruidencoulis. Kruid nog extra af met peper en zout.
