use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Toast champignon met carpaccio van Sint-Jakobsvruchten en kruidencoulis
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Toast champignon met carpaccio van Sint-Jakobsvruchten en kruidencoulis

Toast champignon met carpaccio van Sint-Jakobsvruchten en kruidencoulis

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 grote sneden brood
  • 5 el olijfolie
  • 1 teentje look
  • 600 g gemengde paddenstoelen
  • 3 el Solo Vloeibaar
  • 2 el dragon
  • 2 el dille
  • 2 el koriander
  • 8 Sint-Jakobsnoten
  • 1 citroen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 160° C.
  2. Wrijf de sneden brood in met een eetlepel olijfolie en het teentje look. Plaats ze 5 minuten in de oven.
  3. Borstel de paddenstoelen schoon, snij ze in stukken en bak ze in Solo. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Hak alle verse kruiden fijn en meng ze met de resterende olijfolie en peper en zout.
  5. Snij de Sint-Jakobsnoten in fijne plakjes en besprenkel met enkele druppels olijfolie en het sap van de citroen.
  6. Beleg de toasts met de plakjes Sint-Jackobsnoten, paddenstoelen en kruidencoulis. Kruid nog extra af met peper en zout.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.