Altijd weten wat je gaat eten?
sinaasappelkoekjes met chocolade
Bereidingswijze
- verwarmde oven op 190°C
- klop de boter en de suiker tot een wit romig mengsel (toch wel een 5 tal min kloppen)
- meng de sinaasappelrasp erdoor
- voeg de bloem (gezeefd) erdoor
- rol het deeg tot een dikte van ongeveer 1cm
- druk er koekjes uit met een ronde of andere vorm of snij gewoon in rechthoekjes
- prik er gaatjes in met een vork en leg op bakpapier
- bak tot ze goudkleurig zijn (een 10 tal min) op 180°C
- meng de poedersuiker met de gesmolten chocolade
- de chocolade tussen 2 koekjes smeren en er wat suiker over strooien
- laten afkoelen
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?