scampi fra diavolo (diabolique)

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de scampi maar laat staartje er aan en verwijder darmkanaal.
  2. Pel en snipper de ui en de look fijn.
  3. Warm 1 el vloeibare solo in een pan, stoof de ui en look glazig en hou apart.
  4. Laat de pan dan goed heet worden met de 2de el solo en bak de scampi aan beide kanten 1 min.
  5. Kruid met de paprika en cayennepeper.
  6. Voeg de tomatenpuree toe en roer zodat alle smaken zich vermengen.
  7. Schenk de cognac erbij en laat de alcohol al roerend verdampen.
  8. Doe er de ui met look, kreeftensoep en room bij, zet het vuur af, roer om en laat afgedekt 2 min rusten.
  9. Werk af met de vers gehakte peterselie en dien op met stokbrood en echte boter.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?