Recept 45**** (8 stemmen)

Saltimbocca van kalfsvlees en Comté

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

vlees

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Klop het vlees lichtjes plat.
  2. Beleg elk lapje met de Comté, daarop een half sneetje ham en 2 blaadjes salie.
  3. Rol de lapjes op.
  4. Bak de rolletjes in een mengsel van Solo en olie.
  5. Hou het vlees warm in de oven.
  6. Snij de champignons in dunne plakjes.
  7. Bak ze in de Solo op een hoog vuur.
  8. Kruid met peper en zout en voeg op het laatste moment de dragon toe.
  9. Blus de pan van het vlees met de witte wijn en voeg daarna de runderbouillon toe.
  10. Kook in tot sausdikte en kruid naar smaak.
  11. Zeef de saus.
  12. Schik de champignons en het vlees op warme borden en overgiet met de saus.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door cookingfan op 04 januari 2013 om 12u20

Eenvoudig en des te lekkerder...daar hou ik van. Toppie!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie