use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Saltimbocca van kalfsvlees en Comté
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Saltimbocca van kalfsvlees en Comté

Saltimbocca van kalfsvlees en Comté

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g kalfslapjes
  • 2 plakken gedroogde ham
  • 4 plakjes Comté
  • 8 blaadjes salie
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 1 eetlepel Bertolli extra vergine
  • 250 g Parijse champignons
  • 2 eetlepels dragon, gehakt
  • 1 dl witte wijn
  • 2 dl runderbouillon

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Klop het vlees lichtjes plat.
  2. Beleg elk lapje met de Comté, daarop een half sneetje ham en 2 blaadjes salie.
  3. Rol de lapjes op.
  4. Bak de rolletjes in een mengsel van Solo en olie.
  5. Hou het vlees warm in de oven.
  6. Snij de champignons in dunne plakjes.
  7. Bak ze in de Solo op een hoog vuur.
  8. Kruid met peper en zout en voeg op het laatste moment de dragon toe.
  9. Blus de pan van het vlees met de witte wijn en voeg daarna de runderbouillon toe.
  10. Kook in tot sausdikte en kruid naar smaak.
  11. Zeef de saus.
  12. Schik de champignons en het vlees op warme borden en overgiet met de saus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.