Salade van venkel en rode pompelmoes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was de venkel, verwijder het hart en snijd in heel dunne reepjes.
  2. Schil de pompelmoes dik zodat alle witte vliesjes weg zijn en snijd het vruchtvlees tussen de vliesjes uit. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
  3. Pel en snijd de ui in ragfijne reepjes en meng met de venkel en pompelmoes.
  4. Klop de olijfolie op met de wijnazijn en meng door de salade. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Verdeel de venkel-pompelmoes salade over 4 borden, besprenkel met de dressing en garneer met geroosterde, gepelde hazelnoten.

Tip

Heerlijk bij een stukje vlees of bij pasta.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?