Recept 05 (0 stemmen)

Rijstrolletjes met chilidip

Dit is een recept van

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de Sweet Chili saus met de rijstazijn en de vissaus. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel de noedels tot ze koud zijn.
  2. Week de rijstvellen in 5 à 10 minuten in koud water, ze zijn goed als ze zacht en soepel aanvoelen. Leg ze op een schone handdoek.
  3. Hak de lenteuitjes de mihoen en de helft van de korianderblaadjes fijn en meng er 1 eetlepel van de Sweet Chili dipsaus doorheen.
  4. Leg op ieder rijstvel in de lengte de achtergehouden blaadjes koriander met de mooie kant naar beneden. Spreid hier wat van het mihoenmengsel over uit, zodat aan de boven- en onderkant ca. 3 cm rijstvel vrijblijft en aan de twee zijkanten ca. 1,5 cm.
  5. Leg op ieder rijstvel een crabstick. Klap de korte kanten naar binnen en rol het velletje op. Serveer ze op een schaal en geef de dipsaus er apart bij.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 3 el Sweet Chili Saus
  • 2 el rijstazijn
  • 1 el vissaus
  • 100 g mihoen
  • 8 kleine rijstvelletjes (ca. 12 cm doorsnede)
  • 8 takjes koriander
  • 2 lenteuitjes
  • 8 crabsticks

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?