neem volgens uw smaak of goesting 1 of 2 vellen bladerdeeg
indien 2 smeer dan 1 deegvel in met eigeel en leg dan de 2de vel erop
leg de bladerdeeg in de vorm en leg er bakpapier in, vul de vorm daarna met gedroogde erwten of bonen en bak dit 10 a 15 min voor in een voorverwarmde van 180 graden
terwijl stoof je even de prei aan
laat alles afkoelen
snijd de zalm in blokjes van een 2 cm en verdeel ze in de vorm
leg er de gamba's bij en vul aan met de prei
meng de melk met de philadelphia en doe er de 3 eieren bij en meng dit goed
giet dit mengels in de quiche en doe eventueel er nog wat geraspte kaas over
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door pauleke op 12 juli 2012 om 12u43
sorry voor het te laat reageren, maar zoals solo zelf laat weten dienen die voor het blind bakken
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?