Recept 05 (0 stemmen)

quiche met zalm gammba's en prei

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. kuis de prei en snijd ze in stukjes van 1 a 2 cm
  2. pel de gamba's
  3. neem volgens uw smaak of goesting 1 of 2 vellen bladerdeeg
  4. indien 2 smeer dan 1 deegvel in met eigeel en leg dan de 2de vel erop
  5. leg de bladerdeeg in de vorm en leg er bakpapier in, vul de vorm daarna met gedroogde erwten of bonen en bak dit 10 a 15 min voor in een voorverwarmde van 180 graden
  6. terwijl stoof je even de prei aan
  7. laat alles afkoelen
  8. snijd de zalm in blokjes van een 2 cm en verdeel ze in de vorm
  9. leg er de gamba's bij en vul aan met de prei
  10. meng de melk met de philadelphia en doe er de 3 eieren bij en meng dit goed
  11. giet dit mengels in de quiche en doe eventueel er nog wat geraspte kaas over
  12. bak de quiche 30 min af in de oven van 200 graden

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door pauleke op 12 juli 2012 om 10u43

sorry voor het te laat reageren, maar zoals solo zelf laat weten dienen die voor het blind bakken

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie