use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
lekker eten

Golden toast

Maak deze verrukkelijke golden toast. Lekker volkorenbrood belegd met frisse tomaat, hummus van courgette, Italiaanse bresaola en bestrooid met geraspte Parmezaan. Zo zet je binnen 15 minuten een lekkere Italiaans getinte boterham op tafel.

Deze lekkere golden toast met bresaola, hummus van courgette een plakjes tomaat staat in 15 minuten op tafel. Dat wordt smullen!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    2 porties
recipe image Golden toast
  • 2 grote sneetjes volkorenbrood
  • 0.5 tomaat in fijne plakjes
  • 8 fijne plakjes bresaola
  • 1 handvol rucola
  • 10 g Parmezaanse kaas
  • 1 kleine courgette in plakjes gesneden
Voor de hummus van courgette:
  • 40 g Becel Gold
  • 1 kleine courgette in blokjes gesneden
  • 2 soeplepels citroensap
  • 1 soeplepel tahin pasta
  • 1 klein teentje knoflook
  • versgemalen peper
  1. Maak de hummus van courgette door alle ingrediënten te mixen. Breng op smaak met versgemalen peper.
  2. Rooster het brood lichtjes en besmeer met de hummus. Beleg met de plakjes tomaten en de plakjes bresaola. Garneer met een handvol rucola, de plakjes courgette en de fijngeraspte Parmezaan.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.