Penne met gebakken boschampignons en truffelolie

Volk over de vloer? Maak indruk met deze penne met gebakken boschampignons geserveerd in een crunchy koekje van parmezaan en een vleugje truffelolie. 

8 (8)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de champignons in stukken en bak ze aan in wat Solo Vloeibaar, samen met wat fijngesnipperde look en sjalot.
  2. Kook de pasta beetgaar.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Meng de pasta met de gebakken champignons, de tijmblaadjes en de gehakte peterselie.
  5. Voor een originele afwerking kun je de penne opdienen in een parmezaankoekje.
  6. Voor de parmezaankoekjes:
  7. Verhit wat Solo Vloeibaar in een pan en bedek de bodem met Parmezaanse kaas. Bak de kaas tot alles goed gebonden is
  8. Haal het parmezaankoekje uit de pan en leg het over een soepkommetje zodat je een kommetje van kaas krijgt
  9. Schenk de penne met de champignons in het parmezaankoekje.

Tip

Laat de Solo Vloeibaar eerst goed heet worden. Dan bakken de champignons mooi bruin.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door kip op 17 september 2010 om 18u40

een heerlijk voorgerechtje

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?