Recept 55***** (7 stemmen)

Penne met gebakken boschampignons en truffelolie

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

voorgerechten

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de champignons in stukken en bak ze aan in wat Solo Vloeibaar, samen met wat fijngesnipperde look en sjalot.
  2. Kook de pasta beetgaar.
  3. Kruid met peper, zout en truffelolie.
  4. Meng de pasta met de gebakken champignons, de tijmblaadjes en de gehakte peterselie.
Tip

Voor een originele afwerking kun je de penne opdienen in een parmezaankoekje. Voor de parmezaankoekjes: Verhit wat Solo Vloeibaar in een pan en bedek de bodem met Parmezaanse kaas. Bak de kaas tot alles goed gebonden is. Haal het parmezaankoekje uit de pan en leg het over een soepkommetje zodat je een kommetje van kaas krijgt. Schenk de penne met de champignons in het parmezaankoekje.

Laat de Solo Vloeibaar eerst goed heet worden. Dan bakken de champignons mooi bruin.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door kip op 17 september 2010 om 16u40

een heerlijk voorgerechtje

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?