Recept 55***** (3 stemmen)

Parelhoen met fijne groenten, citroen en look

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

kerstmis

tijd
60 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verdeel de parelhoen in stukken en bak ze goudgeel aan in een pot met dikke bodem in de Solo Light Vloeibaar.
  2. Haal het vlees uit depot en bak er eerst de in stukken gesneden ham in en voeg er dan de wijn bij.
  3. Schik er de groenten, de paddenstoelen op en giet water bij.
  4. Laat zachtjes garen en laat dan de saus inkoken tot de juiste dikke.
Tip

Voeg enkele groene ontpitte olijven toe in de saus.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door foto op 17 september 2009 om 09u25

men kan versieren met eikebladeren en eikels en beukennootjes

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie