Paling in ’t groen

13 (13)
35 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Voor de saus :

Bereidingswijze

  1. Rol de palingfilets op en hou ze samen door er een stokje door te prikken. Maak een klassieke aardappelpuree en meng er de bonen door. Maak de saus door de waterkers en de tuinkruiden in wat Solo te stoven. Voeg de tapioca en het water toe en laat inkrimpen. Mix nadien de saus fijn en druk door een zeef. Bak de paling in wat Solo en serveer hem op een rond bergje aardappelpuree. Giet er een beetje saus over en werk af met enkele verse tuinkruiden.

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door cuisinefun op 18 oktober 2012 om 11u46

zalig !!! let er wel op dat je de paling op de puree schikt als die al een beetje afgekoeld is want anders wordt die te warm en dat is niet lekker Heb het ook met gerookte zalm klaar gemaakt Veel goedkoper en minstens even lekker

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?