Recept 35*** (4 stemmen)

Oostendse tong met tuinkerscrème

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

KERSTRECEPTEN OM VAN TE SMULLEN

tijd
35 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de tuinkers en laat goed uitlekken. Breng de gevogeltefond aan de kook en voeg de tuinkers toe. Laat drie minuten koken en mix vervolgens met een staafmixer. Zeef deze bereiding en laat vervolgens tot de helft inkoken. Voeg dan de Solo Crèmefine Cuisine toe, en kruid met zout en peper.
  2. Maak de groenten schoon. Snij alle groenten in staafjes en kook ze in kokend water gedurende 2 minuten. Giet af en laat afkoelen. Verhit de Solo in een hete pan en roerbak de groentjes kort. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Rol ondertussen de tongfilets op en prik er een tandenstoker in. Bak ze gaar in twee eetlepels Solo.
  4. Dresseer de saus op de borden en werk af met de tongrolletjes en groentjes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (11)

Gepost door marical op 02 december 2013 om 09u25

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie