use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Rog met kappertjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Rog met kappertjes
  • zout
  • 0.5 blokje Knorr Finesse groentebouillon
  • 120 g Solo
  • 100 g bloem
  • 4 rogvleugels
  • 2 eetlepel kappertjes
  • 1 theelelel mosterdzaadjes
  • 0.5 citroensap
  • peper
  1. Verkruimel het halve bouillonblokje en vermeng het gelijkmatig met de bloem.
  2. Wentel de vleugels door dit mengsel zodat er een dun laagje achterblijft op de vis.
  3. Verwarm de helft van de Solo op matig vuur in een zeer ruime pan en bak de vleugels rustig gaar.
  4. Kruid ze voorzichtig naar smaak met een beetje peper en zout en houd ze warm.
  5. Giet het vet uit de pan en zet hem terug op het vuur.
  6. Doe de resterende Solo in de pan, voeg de kappertjes en mosterdzaadjes toe en laat de Solo mooi goud worden.
  7. Voeg het citroensap toe.
  8. Schik de rogvleugels op een bord en schenk de bereide Solo met kappertjes er rijkelijk over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.