Recept 55***** (5 stemmen)

Omeletcupjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

ontbijt en lunch

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Spoel de spinazie kort en zwier hem droog. Verhit een eetlepel Solo margarine in een pan en laat er de spinazie in slinken. Breng op smaak met peper en zout, nootmuskaat en laat goed uitlekken in een vergiet.
  2. Snijd de pancetta in reepjes en bak kort even op. Laat even uitlekken op een keukenpapiertje. Snijd de kerstomaatjes in de helft en zet even apart.
  3. Breek de eieren in een mengschaal, klop los, roer de room eronder en kruid met peper en zout.
  4. Bekleed een muffinvorm met papieren vormpjes. Lepel er wat spinazie, pancetta en een paar stukjes halve kerstomaten in en vul verder tot ¾ met het losgeklopte ei.
  5. Snipper er nog wat bieslook over en bak de omeletcupjes gaar in de hete oven gedurende zo’n 8 à 10 minuten. Haal uit de oven en serveer meteen.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door pascal lekker op 28 februari 2017 om 09u46

lekker thx

Gepost door Solo op 02 maart 2017 om 15u10

Dag Pascal, leuk om te horen dat je het lekker vindt! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?