Omeletcupjes

Deze omelet cupcakes zijn zo gemaakt met dit omelet cupcakes recept en smaken heerlijk als voorgerecht of als hartig tussendoortje. Deze cupcakes met spinazie en tomaat vallen vast bij iedereen in de smaak.

5 (5)
30 min

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Spoel de spinazie kort en zwier hem droog. Verhit een eetlepel Solo margarine in een pan en laat er de spinazie in slinken. Breng op smaak met peper en zout, nootmuskaat en laat goed uitlekken in een vergiet.
  2. Snijd de pancetta in reepjes en bak kort even op. Laat even uitlekken op een keukenpapiertje. Snijd de kerstomaatjes in de helft en zet even apart.
  3. Breek de eieren in een mengschaal, klop los, roer de Solo Crèmefine eronder en kruid met peper en zout.
  4. Bekleed een muffinvorm met papieren vormpjes. Lepel er wat spinazie, pancetta en een paar stukjes halve kerstomaten in en vul verder tot ¾ met het losgeklopte ei.
  5. Snipper er nog wat bieslook over en bak de omeletcupjes gaar in de hete oven gedurende zo’n 8 à 10 minuten. Haal uit de oven en serveer meteen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door pascal lekker op 28 februari 2017 om 10u46

lekker thx

Gepost door Solo op 02 maart 2017 om 16u10

Dag Pascal, leuk om te horen dat je het lekker vindt! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?