Omelet, gemengd met garnalen, groenten en visbouillon

Ingrediënten voor 4 personen

  • 300 g fijngesneden groenten, geblancheerd (broccoli, babycorn, tomaat…)
  • 6 hoeve-eieren
  • Solo margarine
  • 1 sjalot
  • 200 g grijze garnalen
  • 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Vis

Bereidingswijze

  1. Breek de eieren in een kop en mix er zorgvuldig het bouillonblokje in. Snij de sjalot fijn en stoof kort aan in wat margarine in een ruime pan. Roer de garnalen en de geblancheerde groenten in het eimengsel. Giet het eimengsel over de sjalotten en bak voor 2/3 of desgewenst 3/4 gaar. Strooi er spaarzaam peper en zout over.
  2. Serveer met een slaatje en brood.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 23 oktober 2012 om 18u53

Dank je wel Cuisinefun. We passen het aan!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?