Recept 05 (0 stemmen)

Omelet, gemengd met garnalen, groenten en visbouillon

Dit is een recept van

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breek de eieren in een kop en mix er zorgvuldig het bouillonblokje in. Snij de sjalot fijn en stoof kort aan in wat margarine in een ruime pan. Roer de garnalen en de geblancheerde groenten in het eimengsel. Giet het eimengsel over de sjalotten en bak voor 2/3 of desgewenst 3/4 gaar. Strooi er spaarzaam peper en zout over.
  2. Serveer met een slaatje en brood.
Tip

Topkok Giovani bereidt samen met jou de heerlijkste gerechten. Van Roger Souvereyns (Scholteshof) leerde hij om met liefde te koken en bij Peter Goossens (Hof van Cleve) kreeg hij de kans om zich verder te perfectioneren.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 300 g fijngesneden groenten, geblancheerd (broccoli, babycorn, tomaat…)
  • 6 hoeve-eieren
  • 40 g Solo margarine
  • 1 sjalot
  • 200 g grijze garnalen
  • 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Vis

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 23 oktober 2012 om 16u53

Dank je wel Cuisinefun. We passen het aan!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie