use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Sperziebonensalade met goulash

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd2 uur 10 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Sperziebonensalade met goulash
  • 600 g sperziebonen
  • 1 sjalotje
  • 1.5 el citroensap
  • 4 el olijfolie
  • 3 takjes munt
  • 600 g rundvlees
  • 0.5 groene paprika
  • 0.5 rode paprika
  • 1 ui
  • 4 kneepjes Solo Vloeibaar
  • zout, peper
  • 2 el paprikapoeder
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2.5 dl Knorr Bouillon Vlees
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 el gehakte peterselie
  1. Snijd het rundvlees in blokjes en de paprika’s in reepjes. Snipper de ui. Verhit in een braadpan 3 kneepjes vloeibare margarine en braad hierin het vlees met de uisnippers rondom aan. Voeg de paprika toe en kruid met peper en zout.
  2. Draai het vuur laag, voeg paprikapoeder en tomatenpuree toe en schenk de bouillon erbij. Laat het vlees zo 2 uur afgedekt stoven.
  3. Haal de sperziebonen af. Pel het sjalotje en hak het heel fijn. Meng het met het citroensap, bestrooi met zout en laat de dressing even staan. Haal de muntblaadjes van de takjes.
  4. Kook de sperziebonen 10 minuten. Giet ze af en spoel ze na met koud water. Laat ze goed uitlekken.
  5. Roer de olijfolie door de dressing en meng deze met de munt door de sperziebonen.
  6. Roer 1 à 2 el crème fraîche door de goulash, strooi de peterselie erover en geef er de rest van de room apart bij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.