use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Omelet, gemengd met garnalen, groenten en visbouillon

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Omelet, gemengd met garnalen, groenten en visbouillon
  • 300 g fijngesneden groenten, geblancheerd (broccoli, babycorn, tomaat…)
  • 6 hoeve-eieren
  • 40 g Solo margarine
  • 1 sjalot
  • 200 g grijze garnalen
  • 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Vis
  1. Breek de eieren in een kop en mix er zorgvuldig het bouillonblokje in. Snij de sjalot fijn en stoof kort aan in wat margarine in een ruime pan. Roer de garnalen en de geblancheerde groenten in het eimengsel. Giet het eimengsel over de sjalotten en bak voor 2/3 of desgewenst 3/4 gaar. Strooi er spaarzaam peper en zout over.
  2. Serveer met een slaatje en brood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.