Noodlesoep met Thaise kruiden

1 (1)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng in een grote kookpot het water, de bouillonblokjes, de knoflook, de gember, de vissaus, de sojasaus, de sesamolie, de chilisaus en de rijstazijn aan de kook.
  2. Zet het vuur lager en laat gedurende tien minuten zachtjes koken.
  3. Voeg de vermicelli toe en laat nog twee minuten zachtjes koken of totdat de vermicelli gaar zijn.
  4. Verdeel de groenten in vier gelijke porties in diepe soepkommen.
  5. Giet de bouillon met een grote opscheplepel over de verse groenten.
  6. Garneer met de verse gehakte koriander en de stukjes bosui en de taugé.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door debbytje op 01 maart 2011 om 17u02

Heel lekker en in echt geen tijd een lekkere, straffe, kruide maaltijd... Een leuke afwisseling in een vegetarische levenswijze.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?