use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tagliolini- en courgettesoep
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tagliolini- en courgettesoep

Tagliolini- en courgettesoep

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g courgetten
  • 1 teentje knoflook
  • enkele basilicumblaadjes
  • 30 g geraspte Parmigiano kaas
  • 1 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels Solo Vloeibare margarine
  • 1 liter Knorr Bouillon Finesse Groenten
  • 120 g fijne verse tagliolini of elke andere eierpasta
  • 1 grote ui

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de courgettes en snij ze in blokjes. Hak de ui, knoflook fijn en basilicum fijn. Meng de look en basilicum met de Parmezaanse kaas, 1 eetlepel olijfolie en een snuifje zout. Hou even opzij.
  2. Fruit de ui in de margarine, voeg er de courgettes bij en laat het even aanbruinen, kruid af met zout en peper. Giet er dan de bouillon over en breng aan de kook. Kook nog 10 minuten verder.
  3. Voeg de pasta toe die je eerder in stukken van een 6-tal cm hebt gesneden (als die een lange vorm had uiteraard). Voeg de basilicum/kaasmengeling toe neem meteen van het vuur. Laat een tweetal minuten staan zodat de smaken beter uitkomen.
  4. Serveer bij deze maaltijd Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.