use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Thaise kippensoep

Zin in een heerlijke Thaise kippensoep? Geniet met dit recept van een lekker romige maaltijdsoep, perfect wanneer je weinig tijd hebt.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image 3 koningentaart
  • 1 l water
  • 2 blokjes Knorr Finesse kipbouillon
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 theelepel sambal
  • 2 eetlepels fijngesneden vers korianderblad om te garneren
  • 300 g kipfilet
  • 100 g champignons
  • 100 ml kokosmelk
  • 1 teentje knoflook
  1. Pers de knoflook fijn in een knoflookpers.
  2. Snij de kipfilet in blokjes en de champignons in plakjes.
  3. Verrhit de Solo in een soeppan en bak hierin de blokjes kipfilet goudbruin.
  4. Voeg de knoflook en champignons toe en bak deze 2 minuten mee.
  5. Maak 1 l kippenbouillon door 2 blokjes bouillon kip op te lossen in 1 liter water.
  6. Voeg de kippenbouillon, de kokosmelk en de sambal toe.
  7. Breng de soep aan de kook, zet het vuur lager en laat de soep 5 minuten zachtjes doorkoken.
  8. Serveer de soep en strooi er de koriander over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.