use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
bijgerecht

Thaise groenten in kokossaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Thaise groenten in kokossaus
  • 600 g Thaise of Oosterse roerbakgroenten
  • 1 pepertje
  • 1 kneepje Solo Vloeibaar
  • 3 dl kokosmelk (blikje)
  • 2 el sojasaus
  • 1 scheutje limoen - of citroensap
  • verse korianderblaadjes
  • 1 el zoete chilisaus, eventueel
  • allesbinder (eventueel)
  1. Was en halveer het pepertje. Verhit de vloeibare margarine in een wok en roerbak hierin de groenten en de peperreepjes enkele minuten. Schenk de kokosmelk, de soja en eventueel de zoete chilisaus bij de groenten en breng aan de kook.
  2. Laat de groenten beetgaar worden in de kokosmelk.
  3. Hak ondertussen de koriander grof. Voeg citroen- of limoensap toe aan de saus en proef of er nog extra chilisaus of sojasaus aan moet worden toegevoegd. Bind de saus eventueel met een beetje allesbinder.
  4. Bestrooi de groenten met de verse koriander en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.