Mousse van tonijn en olijven

1 (1)
10 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en mix tot een niet te gladde mousse.
  2. Als de mousse te droog is, voeg dan nog wat olijfolie en citroensap toe.
  3. Doe het mengsel in een mooie schaal en garneer met de plakjes olijven.
  4. Lekker op ovenvers stokbrood of op knapperige toast.

Tip

Gevulde olijven met pepertjes (pimenton) maken de mousse wat pittiger van smaak. Gevulde olijven met ansjovis geven de mousse een zoutere smaak.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Solo op 01 maart 2010 om 11u22

Zonder cognac is dit recept ook erg lekker! Je kan dan kruiden toevoegen naar eigen smaak. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?