use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Soep van scampi en tomaten

Soep van scampi en tomaten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    30 min
  • Op tijd klaar
    45 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 8 scampi's
  • 2 blokjes Knorr Finesse groetenbouillon
  • 1 l water
  • 2.5 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 snuifje suiker
  • grof zout
  • 8 kleine tomaten
  • 8 basilicum (blaadjes)
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de tomaten en leg ze in een kleine ovenschotel.
  2. Besprenkel ze met Solo en strooi er wat grof zout, peper en een snuifje suiker over.
  3. Zet de schotel gedurende een half uur in de oven op 90°.
  4. Breng 1 liter water aan de kook met daarin de bouillonblokjes.
  5. Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal (het zwarte streepje in de scampi).
  6. Bak ze kort in hete Solo en kruid ze met peper en zout.
  7. Leg de scampi's en tomaten tot slot in diepe borden, overgiet ze met de bouillon en versier het geheel met enkele blaadjes basilicum.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.