Mosselen met tomaat

6 (6)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de mosselen in een bodempje water, en verwijder de helft van de schelpen.
  2. Schik ze op een schotel.
  3. Stoof de ui in de Solo en pers er de look bij.
  4. Ontpit en snipper de paprika’s in kleine stukjes en laat de tomaten uitlekken.
  5. nij ze in stukken en voeg de paprika’s en de tomaten in de pan toe.
  6. Bevochtig met de wijn en breng op smaak met peper en zout, koriander en citroensap.
  7. Verdeel over de mosselen en dien op.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door kip op 22 september 2011 om 18u40

dit gerecht lijkt me heerlijk. Ik kook altijd te veel mosselen ,daarna het te veel in de diepvries en daarna de mosselen lidht bloemen en bakken.Maar dit recept kan men eveneens doen met de teveel gekookte mosselen

Hoeveel sterren geef jij dit recept?